Стефанов Мотърс Плевен | ROADSHOW

Тест драйв Стефанов Мотърс

Уникален тест драйв в четири града на България – Ела! Почувствай! Убеди се сам!

Единствен по рода си тест драйв ще се проведе в четири града на България само след няколко дни. Жителите и гостите на Козлодуй, Троян, Ловеч и Плевен ще имат рядката възможност да станат част от невероятно RoadShow, да седнат зад волана и да тестват най-новите модели автомобили, в това число електрически, на доказаните в годините марки PEUGEOT, OPEL и CITROEN.

КОЗЛОДУЙ

20, 21 и 22 април

Център

гр. Козлодуй

ТРОЯН

23 и 24 април

Retail Park Troyan

гр. Троян

ЛОВЕЧ

25 и 26 април

на паркинга

до Богоевленския мост

ПЛЕВЕН

27 април

на паркинга

до Общината

Събитията са организирани от „Стефанов Мотърс“ – официален дистрибутор на марките в страната. На четирите локации всеки посетител ще може да се възползва от шанса да тества автомобилите, които са последен писък на модата в автомобилната индустрия, при интерес да получи пълна и изчерпателна информация за конкретната кола, която е грабнала вниманието му, от представител на автосалона. И още по-важното – да се почувства още по-специален с изкусително предложения, ако желае да закупи автомобил.

Първата локация, на която се организира тест драйв е центъра на град Козлодуй. В рамките на три дни – на 20, 21 и 22 април най-новите модели с ДВГ, хибридно и електрическо задвижване,  ще бъдат на разположение на всички любители на марките, както и на тези, които търсят модерен и качествен автомобил на разумна цена. Точно такъв може да откриете по всяко време и на https://stefanov.bg/.

В Троян всеки ще може да тества колите на 23 и 24 април. Мястото е Retail Park Троян. Жителите на Ловеч ще имат възможността да се насладят на тест драйв на 25 и 26 април. Новите модели на PEUGEOT, OPEL и CITROEN ще ги очакват в центъра на града, на паркинга до Богоевленския мост. Последната локация ще бъде в центъра на Плевен на 27 април – на паркинга до Общината. Там ще бъде поставен и големият финал на грандиозните събития, организирани “От Стефанов. Ами от кой друг?“.

Шансът да се запознаете от първо лице, да почувствате и да се убедите в комфорта и качеството на най-новите модели на PEUGEOT, OPEL и CITROEN, не е за изпускане. Маркирайте в червено датите в календара си, подгответе се за приключение на четири гуми и бъдете себе си зад волана. За останалото ще се погрижат домакините от „Стефанов Мотърс“