Автосервиз CITROEN

Автосервиз Citroen

Стефанов Мотърс Автосервиз Ситроен

Добре дошли в Стефанов Мотърс официален автосервиз Citroën в град Плевен!

Ние от Автосервиз Citroen сме професионалисти, които обичат автомобилите и знаят всичко за моделите Citroën. Нашата мисия е да осигурим безопасността и надеждността на вашето превозно средство, като се стремим да поддържаме вашия Citroën в перфектно техническо състояние.

За Нас

Стефанов Мотърс – Плевен е официален дилър за Citroën. Нашият дългогодишен опит и специализация в обслужването на Citroen автомобили, ни прави предпочитан избор сред стотици доволни клиенти. Ние сме посветени на предоставянето на най-високо качество на услугите, които вашият Citroën заслужава.

Качество и професионализъм са ключови думи в нашия подход. Екипът ни от квалифицирани техници, е обучен да се справя с всякакви проблеми, с които вашият Citroën може да се сблъска. Ние използваме най-съвременните диагностични и ремонтни инструменти, които гарантират бързо и ефективно отстраняване на всяка неизправност.

Ние сме официален автосервиз Citroën в гр. Плевен!

Автосервиз Citroen предлага следните услуги:

  • Редовни профилактични проверки и технически прегледи.
  • Диагностика и ремонт на двигатели, скоростни кутии и окачване.
  • Поддръжка и ремонт на климатични системи.
  • Регулиране на геометрията и баланс на гумите.
  • Ремонт на електрически и електронни компоненти.
  • Замяна на износени части с оригинални или афтърмаркет части Citroën.

Всички закупени услуги и части от “Стефанов Мотърс” са с гаранция.

Ако вашият Citroën се нуждае от професионален сервиз и грижа? Ние сме тук, за да ви помогнем. Свържете се с нас за запазване на час за сервиз или ни посетете в град Плевен. Вашият Citroën заслужава най-доброто, и ние ще се погрижим за него с любов и професионализъм. Заповядайте в нашия официален автосервиз в Плевен!