За нас

СТЕФАНОВ МОТОРС

Ние в Стефанов Мотърс имаме за цел да предоставим цялостно обслужване свързано с притежанието на автомобил. Нашият екип от над 60 човека полага ежедневни усилия да предостави услуга и продукти, които надскчат очакванията на клиентите. Ежегодно обслужваме над 14 000 клиента.

Предлагаме нови автомобили пълната моделна гама на марката Опел за Европа (марка ОПЕЛ). При покупка на автомобил можем да ви предложим оперативен или финансов лизинг, застраховане при избран от клиента застраховател, както гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги за автомобила.

В нашия ОКАЗИОН можете да си изберете употребявани автомобили сертифицирани от нас. Тези автомобили разполагат с гаранция за качество и произход.

В нашите сервизи можем да отстраним всеки проблем по всеки автомобил, независимо от марката или модела.

Отдел Авторепаратура разполага с най-ново поколение бояджийска камера и се работи с материали на фирма “DuPont” и “Sikkens”. Предоставяме услуги на автомобили претърпели щети в следствие на застрахователни събития. В авторепаратурния сервиз можем да отремонтираме щети на повечето водещи застрахователни компании в България. Ние имаме техническата и експертната обезпеченост да консултираме и обгрижваме клиентите си при всеки един казус свързан с техния автомобил.

Предимствата на “Стефанов Мотърс” на пазара са различни. От самото си създаване фирмата залага на високи стандарти на качество, комбинирани със справедливи цени. Бързината на обслужването е също от особена важност за нас.

Дейностите се извършват в четири собствени локации в гр. Пловдив и гр. Плевен

АВТОСАЛОН И АВТОСЕРВИЗ
ОПЕЛ

Адрес: Голямоконарско шосе 1, Пловдив
Работни места сервиз: 18

Автосалон Плевен

АВТОСАЛОН И АВТОСЕРВИЗ OPEL | PEUGEOT | CITROEN

Адрес: ж.к. Дружба, м. Чаира No 11, Плевен
Работни места сервиз: 11

АВТОАПАРАТУРЕН
СЕРВИЗ

Адрес: бул. Васил Априлов 158, Пловдив
Работни места сервиз: 15

МЕХАНИЧЕН СЕРВИЗ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ

Адрес: бул. Цар Борис 34, Пловдив
Работни места сервиз: 10

Ние продължаваме да работим в посока на подобряване на нашите услуги.

СТЕФАНОВ БРОКЕР

Стефанов Брокер е застрахователен брокер в структурата на Стефанов Моторс. Компанията е основана през 2010г. Тя обслужва изключително клиенти на Стефанов Мотърс.

СТМ УНИВЕРСАЛ

СТМ универсал ООД е отделно юридическо лице, което управлява механичния сервиз за всички марки автомобили на бул. Цар Борис 34, Пловдив.

През изминалите години за добрата ни работа "Стефанов Мотърс" бе удостоен с множество награди за добро представяне:

2006 година

 • Най-добър дилър за 1-то тримесечие на 2006 – за марка Опел
 • Най-добър дилър за 4-то тримесечие на 2006 – за марка Опел и Шевролет
 • Най-добър дилър за 4-то тримесечие на 2006 за Югоизточна Европа.

2007 година

 • 1-во място най-голям премиен приход Булстрад ГА Пловдив

2008 година

 • Наградата “Гепард” на вестник “Пари” за най-динамично развиваща се кoмпания за

2009 година

 • 1-во място Състезание за продажба на товарна гама OPEL
 • 1-во място Състезание за B2B продажби ОПЕЛ

2012 година

 • Награда за добри продажби от Chevrolet Q1 2012 год
 • 1-во място най-голям премиен приход Уника УЦ Пловдив

2015 година

 • Най-голям приръст на продажбите на ОПЕЛ в България

2016 година

 • Най-голям приръст на продажбите на ОПЕЛ в България
 • Успешно въвеждане на ABC процеси за управление на връзки с клиенти.

ЕКИП

Нашият екип е добре балансиран. В него има служители, които са част от екипа от самото му създаване, има такива, които през последните 10 години се учат и развиват и такива, които с младостта си, амбиция и ентусиазъм допринасят ежедневно за доброто ни представяне.

ИСТОРИЯ

1992 година

Автосервизната дейност е стартирана през 1992 год. Година по-късно – през 1993 се сключва договор за гаранционно и извънгаранционно обслужване на автомобили марка ОПЕЛ за град Пловдив. Тогава фирмата оперира в наето помещение с 5 работни места.

1999 година

През 1999 е построена 1-вата собствена база на фирмата в гр. Пловдив.  Обособени са 9 работни места и приемна за клиенти. Сградата е обозначена с корпоративната идентичност на ОПЕЛ.

2003 година

През 2003 год е подписан директен договор с OPEL за дистрибуция и сервиз на нови автомобили.  В същата година е изграден и пуснат в експлоатация автокомплекс, изграден по изискванията на марката ОПЕЛ, включваща изложбена площ, приемна за сервиз, склад за рез. части и автосервиз.

2004 година

През 2004 се сключва договор за дистрибуция и сервиз на автомобили марка Chevrolet. Извършва се преустройство на сградата и се  увеличава площта на автосалона.

2008 година

През 2008 год се разширява Автокомплекса на ОПЕЛ в гр. Пловдив. Автосалона, автосервиза, склада за рез. части и магазина за рез. части са разширени и модернизирани. Автосервиза вече разполага с 18 работни места.

През същата година старата сервизна база се преоборудва на авторепаратурен сервиз. Разполагащ с 1 бояджийска камера и 8 работни места.

2010 година

На нова собствена локация в гр. Пловдив е изграден и пуснат в експлоатация автосервиз за всички марки автомобили. Автосервиза разполага с 10 работни места, приемно за сервиз и склад за резервни части.

2015 година

Стефанов Мотърс е първият дилър на марката ОПЕЛ, който въвежда новата корпоративна идентичност на Балкански полуостров. Ние сме първият в страната сертифициран търговец на ОПЕЛ Сертифицирани Употребявани Автомобили. Също така станахме първия дилър на ОПЕЛ със сертифициран център за работа с клиенти.

2020 година

Изграждане на нова сграда за авторепаратурни ремонти. След разширението разполага с 15 работни места, 2 бояджийски камери и 6 подготвителни зони.

2023 година

Има разместване на пазара на автомобили в гр. Плевен. Новото дилърство на трите марки – Peugeot, OPEL и Citroen, е поверено на Стефанов Мотърс. Планирана е цялостна реконструкция на съществуващата сграда на Peugeot. Търговско сервизният комплекс ще отговаря на най-новите франчайз изисквания на автомобилния производител. Реконструкцията ще зпочне още преди края на годината и трябва да завърши в началото на 2023.

Стефанов Мотърс – ПЛЕВЕН има за цел да предостави цялостно обслужване на притежателите на автомобили Peugeot, OPEL и Citroen. При покупка на автомобил ще може да ползвате оперативен или финансов лизинг, застраховане при избран застраховател, също така гаранционна и извънгаранционна поддръжка, автотенекеджийски и бояджийски услуги за автомобила.

Като допълнение Стефанов Мотърс – ПЛЕВЕН предлага УПОТРЕБЯВАНИ автомобили от всички марки. Тези автомобили са с познат произход и се дава гаранция за досотоверност на пробега на автомобила. При покупка на такъв автомобил клиента може да разчита на надежност и сигурност.